tisdag 6 november 2012

Sakta men säkertKontoret som gud glömde håller på att förvandlas till Hjärtats nya rum... Här påtas det så fort jag får en minut över. Ibland är Hjärtat med och hjälper till på hennes egna vis. Det tar minst dubbelt så lång tid att göra det man tänkt då...hihi. Den förskläckliga takpappen med alla dess tillhörande spikar har jag rivit och fram med härlig råspont. Nu är det spacklat och maskerat så efter en tripp till stan imorgon blir det till att sätta penseln i färgburken. Rummet blir vitt men på den bortersta väggen vill jag tapetsera med den här underbara tapeten från PiP Studio. Hoppas bara att vår färghandlare kan ta hem den åt oss. Nu gör jag kväll och ser mycket fram emot morgondagen...eller morgonkvällen... Antar att det är bäst att vänta tills den lilla sover innan färgkaggen öppnas. Eller vad tror ni!?
 
God natt alla goa!

6 kommentarer:

 1. Åh så fint det kommer bli, den tapeten är riktigt läcker. Och att hitta fin råspont under takpappen är kan allt göra en lycklig.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Kommer bli kanonfint, spännande att se slutresultatet! :)

  Kram, Sofie

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli ljust och fint! Ta det lite lungt , mormor kommer och hjälper dig med Wilja på fredag! Puss

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jättefin tapet, pip studio har så fina tapeter!
  Ert hjärta kommer älska sitt rum! Det hade iaf jag gjort ;).
  Lycka till med målningen!

  SvaraRadera
 5. Samma tapet fått blå tror jag det var jag försökte övertala Erik till k båda barnens rum men det gick inte. Tydligen för dyr enligt honom men enligt mig värt det!

  SvaraRadera
 6. Superfin tapet! Jag tror rummet kommer bli jätte bra. Lite färg gör ju stor skillnad så det kommer bli ljust och fint när det är klart :) Ha en trevlig kväll! Kram

  SvaraRadera