torsdag 4 oktober 2012

KalasdekorationI taket hänger vimplar som jag gjort av två olika sorters tapet. Vimplarna går i rosa om än de ser brunaktiga ut på bilderna. Med rosa ballonger, rosa serpentiner, och rosa servetter kanske man kan säga att temat för kalaset är rosa...hihi. Det kanske är lite tidigt att börja hänga fram dekorationer flera dagar i förväg men istället för att springa runt som en yr höna på lördagmorgon, tar jag lite i taget. Ikväll har jag bakat bottnar till tårtorna. Den ena blev bättre än den andra trots att jag tycktes göra exakt likadant. Visst är det typiskt? Jag tänker då inte göra om utan hoppas på att båda i alla fall blev goda. Vet ni vad!? Hjärtat har äntligen fått sin första tand, som vi väntat... Eller tand och tand det sticker fram liiite vitt där nere på underkäken...tjoho 

En mysig kväll önskar jag er!

3 kommentarer:

 1. Vilka fina vimplar, smart att börja i tid :).
  Va roligt att en liten bissing är på g. Ofta får de som är sena med tänder även de kommande vuxentänderna senare och det är ju bara bra.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Oj, då kanske mormors lilla Hjärta kan bita mig lite när skojar med varandra. Mormor väntar på att du ska komma till mig idag när mamma o pappa ska kolla på fotona som ni tog på 3D Foto för några veckor sen. Spännande!!!

  SvaraRadera
 3. ja dessa tänder. har idag upptäckt att min skatt med har tandgenombrott.
  jättefins vimplar och jag bara älskar den svarta springaren :) blev ju helt annorlunda.
  och till sist; ja jag syr på beställning om du är intresserad så skicka ett mail till mig.

  SvaraRadera